Wijn Actie: Drink Goed, Doe Goed!

Published by websitercmaarssen on

Maak jouw december feestdagen sprankelend terwijl je iets geweldigs doet. Rotary Club Maarssen en De Wijn Genoten presenteren een exclusieve wijnselectie die niet alleen je smaakpapillen prikkelt, maar ook harten verwarmt.

Waarom Meedoen?

  1. Kwaliteitswijnen: Zorgvuldig uitgekozen om jouw feest compleet te maken.
  2. Maatschappelijke Impact: Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting LEF!, die de bewoners van lokale zorginstellingen een magische dag zal bezorgen.
  3. Flexibiliteit: Van bulkorders tot een enkele fles, alles kan!

Bestel Nu!

—————————————————————————————————-

Met uw bijdrage in de maand december 2023 gaan we de bewoners van de zorginstellingen De Merenhoef, Maria Dommer en Snavelenburg een onvergetelijke dag verzorgen. We gaan wensen vervullen die tijdens de reguliere dagbesteding niet mogelijk zijn. Een hogere opbrengst resulteert in meer bewoners die hun wens in vervulling zien gaan. 

Rotary Club Maarssen heeft het initiatief genomen om met De Wijn Genoten een aantal fantastische wijnen te selecteren om zelf te nuttigen tijdens de decembermaand of om als relatiegeschenk weg te geven. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Stichting LEF! en wordt ingezet om de bewoners van de zorginstellingen een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Stichting LEF!
Stichting LEF! Is opgericht door Rotary Club Maarssen als de goede doelen stichting om de Rotary doelen te verwezenlijken. De stichting heeft als doel het leven in de gemeente nog leuker te maken door het steunen van lokale initiatieven die bijdragen aan het algemeen maatschappelijk belang. Het afgelopen jaar heeft de Stichting hiervoor € 10.000 kunnen besteden aan acht initiatieven die variëren van cultuur, gehandicaptensport, oranje-vereniging tot het uitserveren van kerstdiners.   

Rotary Club Maarssen 
Rotary Club Maarssen is in 2010 opgericht. De service club bestaat uit professionals uit Maarssen en de directe omgeving. De club zet zich vrijwillig in om de maatschappij leuker en beter te maken. De club is onderdeel van Rotary International welke zich inzet voor een wereld waarin mensen zich verenigen en actie ondernemen voor duurzame verbetering wereldwijd en in de lokale gemeenschap.  

Bestel nu uw wijn of koop deze in december in de winkel

Grote bestellingen, kerstpakketten, kleine bestellingen, een enkele fles voor onder de boom, als  Sinterklaas cadeau of gewoon om direct zelf lekker te nuttigen…. het is allemaal mogelijk. 

Bestellingen vanaf 18 flessen ontvangt De Wijn Genoten graag via het bijgevoegde bestelformulier.

Kleinere aantallen kan gewoon in de winkel op Bolensteinsestraat 1 te Maarssen direct worden gekocht. Bestelt u voor uw bedrijf als relatiegeschenk of kerstcadeau voor het personeel dan kan uw logo worden gedrukt op de wijnbeschrijving die bij de wijn wordt geleverd. Op verzoek en in overleg is verzending van pakketten tegen kostprijs mogelijk, mits deze voor 17 november zijn aangevraagd.

Categories: Geen categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *